Nyílt nap - új óvodásoknak

2024. március 12-én 9 órától várjuk a gyermekük számára óvodát kereső családokat.
Az érdeklődő szülők gyermekük nélkül 9 órától betekintést nyerhetnek 4 csoportunk életébe, megismerkedhetnek az óvodánkban folyó pedagógia munkával. Megtapasztalhatják a Csendes percek imáit, énekeit. A gyermekek és az óvodapedagógusok hálaadásait, köszönetnyilvánításait, kéréseit. A hitre nevelés folytonosságát a családokkal együtt erősítjük.
Maria Montessori gyakorlatai segítik a gyermekek egymásra hangolódását, fejlesztik: a gyermekek önuralmát, koncentrációs képességeit, szép, harmonikus mozgásukat. A közösségi magatartás kialakítását tűzzük ki célul óvodánkban.
A nyílt nap zárásaként 10.30-tól 11.00-ig válaszolunk a szülők felmerülő kérdéseire.
Szeretettel várunk minden érdeklődő szülőt!

Nyílt nap - meglévő óvodásoknak

2024. március 13-án az óvodánkba járó gyermekek szülei számára tartunk nyílt napot 9.00-10.00-ig.
10.30-tól a budafoki Szent Lipót templomban közös óvodai szentmisével zárjuk a nyílt napot.

Bemutatkozó videó


Felvétel az óvodába

Szeretettel várjuk az óvoda iránt érdeklődő szülőket az iskola épületében, egy regisztrációs lap kitöltésére. Azoknak a kedves szülőknek, akik ezen kívül személyesen is szeretnének az igazgatóval beszélni időpontegyeztetéssel biztosítunk lehetőséget, melyet az iskola titkárságán lehet megtenni.

Felvétel az iskolába

Figyelmükbe ajánljuk az Iskolanyitogató foglalkozásainkat és a nyílt napunkat (Beiskolázás menüpont), valamint a "Bemutatkozás" menüpontból elérhető ( és PDF formában letölthető) Pedagógiai Programunkat, Szervezeti és Működési szabályzatunkat,"Intézményi adatok" menüben a Továbbtanulási mutatókat.