DBlogo DB1 DB2

Március 15.

Rendhagyó ének óra

Gregorián templomi dallamok csendültek fel az ebédlőben egy rendhagyó énekóra keretében. A Zeneakadémiáról érkezett kórus előadásában latin nyelvű énekek hangzottak el.

Zöldség nap

Zöldségnapot tartottunk iskolánkban március 6-án. A Meggy-Kert TSZ. évente több alkalommal biztosítja számunkra a gyümölcs mellett a zöldségeket, amelyet a gyerekek szívesen fogyasztanak.

Alsós farsang

A gyerkőcök az iskolába érve gyorsan és teljesen átalakultak, felvették jelmezeiket, melyeket a tornateremben mutattak be egymásnak. Nagyon sok ötletes maskarát láthattunk; köszönet az áldozatos Szülőknek, segítőkész Gyermekeknek. Kátay-Pál Benedek, régi diákunk, nagyszerű bűvészmutatványokkal ejtette ámulatba az alsós közönségét. A termekben is folytatódott a mulatság, vetélkedés, játék. Ismét nagyszerű élményekkel gazdagodtunk.
Simor Ágnes

Felsős farsang

Az idei farsangi bált a 8.b osztály tánca nyitotta meg. Minden osztály valamilyen jelenettel szórakoztatták a közönséget. A tombolán 'értékes' nyeremények találtak gazdára, többek között az 'egy választott napon nem kell felelnem' is. A képen a nyeretes 6.a osztály látható, akik egy Asterix és Obelix jelenetet adtak elő.
Aradi László

Sítábor

Az idei esztendőben rekord létszámú 105 résztvevővel zajlott iskolánk sítábora. Hogyan is telt? Erről beszéljenek ebben az évben a résztvevők: Olvasom

DÉLUTÁN

 • Futsal-focisuli

  Márkus Ákos testnevelőnk - válogatott futsal edzőnk - vezetésével a hét minden napján korosztályos bontásban foglalkozásokat tart tanítványainknak. Az edzéseken mindenki elsajátítja a labdarúgás alapjait. Várunk minden érdeklődő fiút és lányt is, aki komolyabban foglalkozna ezzel a sportággal, vagy csak szabadidős sportolóként szeretne focizni.

 • Akrobatikus Rock and Roll

  A foglalkozásokat a Grácia Művészeti Intézet oktatója, Vér Hajnalka tartja, heti két alkalommal, hétfőn és szerdán.

 • Néptánc

  Néptáncot elsőtól ötödik évfolyamig tanulnak gyermekeink. Tudásukat bemutatják például a Szent Mihály napokon, a Jótékonysági esten és a Vidámság napján. Ünnepeinket is sokszor színesítik előadásukkal. Iskolánk néptánctanára Gubik József 2000 óta vezeti az Újbudai Babszem Táncegyüttest.

  Tovább az Újbudai Babszem Táncegyüttes oldalára.

 • Művészeti Iskola

  Iskolánk helyet ad a tánc és képzőművészeti tagozatának, melyet a művészeti alapképzésben jeleskedő győri Grácia Művészeti Intézet gondoz. Az első évtől kezdve folyamatosan fejlesztjük a tehetséges gyermekeinket. Több pályázaton és versenyen is sikeresen vettünk részt. Ezek eredményeit a Grácia Art Don Bosco Facebook oldalán követhetik.

  Tovább a Grácia Művészeti Iskola oldalára vagy részletesebben olvasna az iskolában működő művészeti képzésről. Letölthető Grácia szórólap és beiratkozási lap.

 • Zeneiskola

  A zeneoktatást a Prima Primissima díjas Weiner Leó Zeneiskola tanárai biztosítják. Iskolánkban énekesiskola, zongora hegedő, cselló, furulya szakok működnek.

  Tovább a Weiner Leó Zeneiskola oldalára.

 • Oratórium

  A szalézi animátorok általában minden második péntekenként tartanak oratóriumot.

  Tovább az animátorok bemutatkozására.