December

123 angyalbatyu

Rekord mennyiségű, több mint száz csomagot hoztak a gyerekek a Katolikus Karitász Angyalbatyú nevű felhívására. A csomagokat autóval szállítottuk a Katolikus Karitász központjába. Továbbítjuk a hálájukat a nagylelkű szülőknek, gyerekeknek. Köszönjük!
Szöveg-fotó: Aradi László

Grácia Betlehem

A Grácia Művészeti Iskola diákjai készítették az iskola Betlehemét, melyet az aulában lehet megtekinteni.
Szöveg-fotó: Aradi László

Mézeskalács

Az 5. b osztály tanulói mézeskalács sütéssel készültek Karácsonyra. A mókában különösen a díszítés telt vidám hangulatban, de természetesen a kóstolgatás sem maradt el! Mindenki vitt haza ajándékba is, de jutott a tanároknak is belőle!
Szöveg-fotó: Jeneyné Soós Ildikó

Adventi korcsolya

Az 5. b osztálynak varázslatos téli élményben volt része az adventi időszakban a MÜPA jégpályán. A gyerekek a csodás dunai panoráma mellett gyönyörű zenére korcsolyázhattak.
Szöveg-fotó: Jeneyné Soós Ildikó

November

Október

Szeptember

Augusztus

Korábbi képek

DÉLUTÁN

 • Futsal-focisuli

  Márkus Ákos testnevelőnk - válogatott futsal edzőnk - vezetésével a hét minden napján korosztályos bontásban foglalkozásokat tart tanítványainknak. Az edzéseken mindenki elsajátítja a labdarúgás alapjait. Várunk minden érdeklődő fiút és lányt is, aki komolyabban foglalkozna ezzel a sportággal, vagy csak szabadidős sportolóként szeretne focizni.

 • Akrobatikus Rock and Roll

  A foglalkozásokat a Grácia Művészeti Intézet oktatója, Vér Hajnalka tartja, heti két alkalommal, hétfőn és szerdán.

 • Néptánc

  Néptáncot elsőtól negyedik évfolyamig tanulnak gyermekeink. Tudásukat bemutatják például a Szent Mihály napokon, a Jótékonysági esten és a Vidámság napján. Ünnepeinket is sokszor színesítik előadásukkal. Iskolánk néptánctanára Gubik József 2000 óta vezeti az Újbudai Babszem Táncegyüttest.

  Tovább az Újbudai Babszem Táncegyüttes oldalára.

 • Művészeti Iskola

  Iskolánk helyet ad a tánc és képzőművészeti tagozatának, melyet a művészeti alapképzésben jeleskedő győri Grácia Művészeti Intézet gondoz. Az első évtől kezdve folyamatosan fejlesztjük a tehetséges gyermekeinket. Több pályázaton és versenyen is sikeresen vettünk részt. Ezek eredményeit a Grácia Art Don Bosco Facebook oldalán követhetik.

  Tovább a Grácia Művészeti Iskola oldalára vagy részletesebben olvasna az iskolában működő művészeti képzésről. Letölthető Grácia szórólap és beiratkozási lap.

 • Zeneiskola

  A zeneoktatást a Prima Primissima díjas Weiner Leó Zeneiskola tanárai biztosítják. Iskolánkban énekesiskola, zongora hegedő, cselló, furulya szakok működnek.

  Tovább a Weiner Leó Zeneiskola oldalára.

 • Oratórium

  A szalézi animátorok általában minden második péntekenként tartanak oratóriumot.

  Tovább az animátorok bemutatkozására.