Június

Egyházmegyei Te Deum

Idén mi voltunk a házigazdák, mi láttuk vendégül a katolikus iskolákat. Gondos előkészületek után kiválóan teljesített a Don Bosco, mind a szentmise és díjkiosztó, mind az azt követő agape, fogadás tekintetében. Köszönjük minden dolgozónknak, tanárainknak és a kórusnak is áldozatos munkáját! Ebben az évben ráadásul kis "Aranycsapatunk" is született, hiszen hat boscós kapta meg a Szent Gellért Érdemérem aranyfokozatát! Gratulálunk!
Szöveg és fotó: Goda Richárd

Ballagás

Szép és megható volt, az Égiek is kegyeikbe fogadtak minket. Isten Veletek, kedves ballagó diákjaink!
Szöveg és fotó: Goda Richárd

Bolondballagás

Végre ez a nagyon népszerű és vidám hagyományunk is visszatért, végzőseink odatették magukat! Életkép a 6.a-ban a testvérekkel
Fotó: Makrai Ákos, szöveg: Goda Richárd

A legek kirándulása

A hagyományoknak megfelelően jó idő esetén strand, ha strand akkor Római. 🙂 Csodás időben remekül éreztük magunkat, minden szuper volt, Deo gratias! A strand előtt az átszállásnál megálltunk fotózkodni a Parlamenttel
Fotó és szöveg: Goda Richárd

Osztálykirándulások

Mit lehet kihozni két nap alatt 60 hatodikos gyerekkel Egerben és Esztergomban? Úgy gondolom, mi nagyon ügyesek voltunk. Egri Bazilika, Vár extrákkal (fegyverbemutató, kora újkori étkezés...), Gárdonyi Géza emlékháza, minaret, Kopcsik Marcipánia, Varázstorony, Camera Obscura, rendhagyó fizikaóra, illetve Esztergomi Bazilika, Aranybulla800, kincstár, Aquasziget, Geoda Interaktív Őslény és Ásvány Kiállítás. Mindez szuper hangulatban, tele vidámsággal és nem utolsó sorban remek, alapvetően napsütéses időben. Hála Istennek!
Szöveg és fotó: Makrai Ákos

Erdély

Felvidéken jártunk

Magyar-angol

Egy felejthetetlen meccs a Puskásban - 109 diákkal (+12 kísérő) olyan futballélményben volt részünk, amiről tényleg csak álmodni lehet... Hajrá magyarok, hajrá Don Bosco!
Fotó és szöveg: Makrai Ákos

Nemzeti összetartozás napja

Az iskola minden tanulójával és tanárával közösen énekeltünk, együtt gondolkodtunk Trianonról, magyarságunkról, határon túli honfitársainkról, összetartozásról...
"De túl minden bún, minden szenvedésen,
önérzetünket nem feledve mégsem,
nagy szívvel, melyben nem apad a hűség,
magyarnak lenni büszke gyönyörűség!
Magyarnak lenni nagy s szent akarat,
mely itt reszket a Kárpátok alatt...
...Féltőn borulni minden magyar rögre,
s hozzátapadni örökkön-örökre."
(Sajó Sándor: Magyarnak lenni)
Fotó és szöveg: Makrai Ákos

Május

Április

Március

Február

Január

December

November

Október

Szeptember

Augusztus

Korábbi képek

DÉLUTÁN

 • Futsal-focisuli

  Márkus Ákos testnevelőnk - válogatott futsal edzőnk - vezetésével a hét minden napján korosztályos bontásban foglalkozásokat tart tanítványainknak. Az edzéseken mindenki elsajátítja a labdarúgás alapjait. Várunk minden érdeklődő fiút és lányt is, aki komolyabban foglalkozna ezzel a sportággal, vagy csak szabadidős sportolóként szeretne focizni.

 • Akrobatikus Rock and Roll

  A foglalkozásokat a Grácia Művészeti Intézet oktatója, Vér Hajnalka tartja, heti két alkalommal, hétfőn és szerdán.

 • Néptánc

  Néptáncot elsőtól negyedik évfolyamig tanulnak gyermekeink. Tudásukat bemutatják például a Szent Mihály napokon, a Jótékonysági esten és a Vidámság napján. Ünnepeinket is sokszor színesítik előadásukkal. Iskolánk néptánctanára Gubik József 2000 óta vezeti az Újbudai Babszem Táncegyüttest.

  Tovább az Újbudai Babszem Táncegyüttes oldalára.

 • Művészeti Iskola

  Iskolánk helyet ad a tánc és képzőművészeti tagozatának, melyet a művészeti alapképzésben jeleskedő győri Grácia Művészeti Intézet gondoz. Az első évtől kezdve folyamatosan fejlesztjük a tehetséges gyermekeinket. Több pályázaton és versenyen is sikeresen vettünk részt. Ezek eredményeit a Grácia Art Don Bosco Facebook oldalán követhetik.

  Tovább a Grácia Művészeti Iskola oldalára vagy részletesebben olvasna az iskolában működő művészeti képzésről. Letölthető Grácia szórólap és beiratkozási lap.

 • Zeneiskola

  A zeneoktatást a Prima Primissima díjas Weiner Leó Zeneiskola tanárai biztosítják. Iskolánkban énekesiskola, zongora hegedő, cselló, furulya szakok működnek.

  Tovább a Weiner Leó Zeneiskola oldalára.

 • Oratórium

  A szalézi animátorok általában minden második péntekenként tartanak oratóriumot.

  Tovább az animátorok bemutatkozására.