DBlogo DB1 DB2

Kedves Szülők! Az iskola Savio Alapítványa nevében hálásan fogadunk és köszönünk minden 1%-os felajánlást!

A Költészet napja

Vidám hangulatban ünnepeltünk április 11-én, a költészet napján. A tanórák közötti szünetekben az iskolarádióból megzenésített versek szóltak, a folyosókon pedig tanárok hátát fürkészve lehetett irodalmi rejtvényt fejteni. Délután a hagyományszerű "házi" szavalóversenyünket rendeztük meg, ahol a finom tortából mindenkinek jutott.
Szöveg és fotó: Makrai Ákos

A fővárosi komplex rajzversenyen

Idén is bejutottunk a Fővárosi Komplex Rajzverseny döntőjébe. A nevezési munka, mely egy repülő tervezése és modellezése volt, láthatjó a fotón. Gratulálunk Haszon Ákosnak, aki csapatával 6. helyezést ért el, Somogyi Veronikának és Jendrics Annának, akik csapatukkal a 7. helyen végeztek a fővárosi megmérettetésen!
Felkészítő tanár és fotó: Goda Richárd

Mezei futóverseny

A Don Bosco csapata remekelt a kerületi mezei futáson! Legjobb eredményeink: Egyéniben Hertelendi Lilla I.hely, Szabó Csanád I. hely, Góbi Péter III. hely, Hertelendi Jázmin II. hely, Hertelendi Luca I. hely, Jósvai Linda IV. hely. Csapatban a 2009-es fiú csapat (Szabó Csanád, Góbi Péter, Csanády Pál, Horváth Hunor, Nádor Zsigmond, Vladár Krisztofer) I. helyezett, a 2004-es lány csapat (Kelemen Anna, Dezsényi Laura, Fehérpataky Dalma, Jendrics Anna, Nádor Tímea, Dévai Alexandra) III. helyezett lett. Minden résztvevőnek gratulálunk a remek helytállásért és a kiváló eredményekért!
Éva néni és Zoli bácsi

Közlekedési versenyen voltunk

A kerületi közlekedési versenyen iskolánkat a 4.c osztály csapata képviselte. Csodálatos időben a Bikás Parkban töltöttünk egy izgalmas délelőttöt. Az első fordulón (elméleti Kresz feladatok) már novemberben túljutottunk, most a gyakorlati versenyekre került sor. Először az ügyességi pályát, majd a szabályossági pályát kellett minél kevesebb hibaponttal teljesíteni. A csapat becsülettel helyt állt, most izgatottan várjuk az eredményt!
Léhártné Ágota néni

DÉLUTÁN

 • Futsal-focisuli

  Márkus Ákos testnevelőnk - válogatott futsal edzőnk - vezetésével a hét minden napján korosztályos bontásban foglalkozásokat tart tanítványainknak. Az edzéseken mindenki elsajátítja a labdarúgás alapjait. Várunk minden érdeklődő fiút és lányt is, aki komolyabban foglalkozna ezzel a sportággal, vagy csak szabadidős sportolóként szeretne focizni.

 • Akrobatikus Rock and Roll

  A foglalkozásokat a Grácia Művészeti Intézet oktatója, Vér Hajnalka tartja, heti két alkalommal, hétfőn és szerdán.

 • Néptánc

  Néptáncot elsőtól ötödik évfolyamig tanulnak gyermekeink. Tudásukat bemutatják például a Szent Mihály napokon, a Jótékonysági esten és a Vidámság napján. Ünnepeinket is sokszor színesítik előadásukkal. Iskolánk néptánctanára Gubik József 2000 óta vezeti az Újbudai Babszem Táncegyüttest.

  Tovább az Újbudai Babszem Táncegyüttes oldalára.

 • Művészeti Iskola

  Iskolánk helyet ad a tánc és képzőművészeti tagozatának, melyet a művészeti alapképzésben jeleskedő győri Grácia Művészeti Intézet gondoz. Az első évtől kezdve folyamatosan fejlesztjük a tehetséges gyermekeinket. Több pályázaton és versenyen is sikeresen vettünk részt. Ezek eredményeit a Grácia Art Don Bosco Facebook oldalán követhetik.

  Tovább a Grácia Művészeti Iskola oldalára vagy részletesebben olvasna az iskolában működő művészeti képzésről. Letölthető Grácia szórólap és beiratkozási lap.

 • Zeneiskola

  A zeneoktatást a Prima Primissima díjas Weiner Leó Zeneiskola tanárai biztosítják. Iskolánkban énekesiskola, zongora hegedő, cselló, furulya szakok működnek.

  Tovább a Weiner Leó Zeneiskola oldalára.

 • Oratórium

  A szalézi animátorok általában minden második péntekenként tartanak oratóriumot.

  Tovább az animátorok bemutatkozására.