DBlogo DB1 DB2

Heti 2 testnevelés óra alól felmentés innen letölthető. A 2019/20-as tanévben a tananyag teljesíthetősége miatt az 5-6. évfolyamon kedd 6-7. órák alól, a 7-8. évfolyamon csütörtök 7-8. órák alól lehet felmentést kérni.

Korcsolyázás

Több osztály is lehetőséget kapott ingyenes korcsolyázási lehetőségre a Művészetek Palotája mellett felállított korcsolyapályán. A képen a 7.a osztály lelkes csapata látható.
Aradi László, kép: Goda Richárd

Cipősdoboz ajándékok

Az iskola diákjai, szülei karácsonyi segítségét juttattuk el a Katolikus Karitász részére. A csomagokat a Magyar Szentek templomában december 23-án adja át Erdő Péter bíboros atya a fiúknak és Mádl Dalma asszony a lányoknak. Köszönjük a segítséget!

Cipősdoboz ajándékok

A 7.b osztály jótékonysági adományként cipősdobozokat készített és együtt adták le a Cipősdoboz várnál, a Deák térnen.
Szatmári Éva

Wien Senior

A 7-8. évfolyammal is szerencsénk volt, ami az időjárást illeti, hiszen remek időt fogtunk ki. Bécs egyik különlegességénél kezdtünk, a Hundertwasser háznál. Már itt ráhangolódtunk e különc építész-festő-designer munkáira. Ezt a Hundertwasser múzeumban folytattuk, ahol a gyerekek nemcsak festményeivel, hanem különleges, organikus épületei makettjeivel is meg ismerkedhettek. Ezután egy kiadós sétával a Ringen eljutottunk a Kunsthistorisches múzeumhoz, ahol megcsodáltuk Caravaggio és Bernini műveit. A két barokk óriás festői illetve szobrászati tevékenységét fantasztikusan szépen rendezett kiállításon láthattuk. A belvárosi séta, át a Burgon a Stephansdomhoz már hagyomány. Picit megmelegedtünk és töltekeztünk a Városháza adventi koncertjén, majd a várva várt Christkindlmarktal zártuk ezt a szép napot. Időben érkeztünk a busszal, minden rendben volt.
Goda Richárd és Makrai Ákos

Lelki nap

Az adventi időben szerveztünk lelki napot diákjainknak. A legkisebbekhez illetve a felső tagozathoz jöttek meghívott vendégek, akik segítették a lélek feltöltődését. 11 óra után a felsős évfolyamok adventi jócselekedeteket hajtottak végre, míg az alsósok kézműveskedtek vagy mézeskalácsot sütöttek.
Kolozs Ágnes

Mikulás

A "sokarcú" Mikulás sok arcra csalt mosolyt pénteken. A krampuszok, rénszarvasok és egyéb kísérők is kitettek magukért. Nagyon vidám napunk volt.
Makrai Ákos

Wien junior

Idén az 5-6. évfolyammal a Heidl Csokimúzeumban kezdünk. Sokadszorra voltunk ezen a népszerű programon, most sem okozott csalódást. Ezúttal üdvözölt minket a Heidl gyár egyik tulajdonosa is, aki kijött a gyártósorról, ahol tevékenykedett, és rendkívül kedves volt hozzánk. Ezután a Albertinához buszoztunk, ahol megcsodáltuk Dürer varázslatos művészetét. Nagyon erős anyag jött össze, tényleg fantasztikus volt. Délután imádkoztunk a Stephansdomban és a belvárost néztük meg. Este a gyerekek által mindig nagyon várt Christkindlmarkt karácsonyi vásár programmal fejeztük bécsi utunkat. Zökkenőmentesen és pontosan érkeztünk haza, Deo gratias!
Goda Richárd

DÉLUTÁN

 • Futsal-focisuli

  Márkus Ákos testnevelőnk - válogatott futsal edzőnk - vezetésével a hét minden napján korosztályos bontásban foglalkozásokat tart tanítványainknak. Az edzéseken mindenki elsajátítja a labdarúgás alapjait. Várunk minden érdeklődő fiút és lányt is, aki komolyabban foglalkozna ezzel a sportággal, vagy csak szabadidős sportolóként szeretne focizni.

 • Akrobatikus Rock and Roll

  A foglalkozásokat a Grácia Művészeti Intézet oktatója, Vér Hajnalka tartja, heti két alkalommal, hétfőn és szerdán.

 • Néptánc

  Néptáncot elsőtól negyedik évfolyamig tanulnak gyermekeink. Tudásukat bemutatják például a Szent Mihály napokon, a Jótékonysági esten és a Vidámság napján. Ünnepeinket is sokszor színesítik előadásukkal. Iskolánk néptánctanára Gubik József 2000 óta vezeti az Újbudai Babszem Táncegyüttest.

  Tovább az Újbudai Babszem Táncegyüttes oldalára.

 • Művészeti Iskola

  Iskolánk helyet ad a tánc és képzőművészeti tagozatának, melyet a művészeti alapképzésben jeleskedő győri Grácia Művészeti Intézet gondoz. Az első évtől kezdve folyamatosan fejlesztjük a tehetséges gyermekeinket. Több pályázaton és versenyen is sikeresen vettünk részt. Ezek eredményeit a Grácia Art Don Bosco Facebook oldalán követhetik.

  Tovább a Grácia Művészeti Iskola oldalára vagy részletesebben olvasna az iskolában működő művészeti képzésről. Letölthető Grácia szórólap és beiratkozási lap.

 • Zeneiskola

  A zeneoktatást a Prima Primissima díjas Weiner Leó Zeneiskola tanárai biztosítják. Iskolánkban énekesiskola, zongora hegedő, cselló, furulya szakok működnek.

  Tovább a Weiner Leó Zeneiskola oldalára.

 • Oratórium

  A szalézi animátorok általában minden második péntekenként tartanak oratóriumot.

  Tovább az animátorok bemutatkozására.