DBlogo DB1 DB2

Heti 2 testnevelés óra alól felmentés innen letölthető. A 2019/20-as tanévben a tananyag teljesíthetősége miatt az 5-6. évfolyamon kedd 6-7. órák alól, a 7-8. évfolyamon csütörtök 7-8. órák alól lehet felmentést kérni.

Junior nyelvvizsga

Junior nyelvvizsgázni voltak a 8. évfolyamosok. Készüléssel és izgalommal mentek, szép eredményekkel és dicséretekkel jöttek
Aradi László

Erzsébet-katalin bál

Jótékonysági est

Iskolánk a Savio alapítvány javára idén is telt házas jótékonysági estet rendezett két felvonásban a Klauzál Művelődési Ház Színháztermében. A műsor első részében az alsósok arattak nagy sikert, amiben az énekkar működött közre a tanárok hangszeres kíséretével. A nem szokványos mini trampoline érdekfeszítő bemutatója végén már nagyon izgultunk. Ezután az elsősök vers és ének előadása következett, majd Lázár Ervin meséit a 3 a osztályos diákok adták elő. A Grácia tánc valamint a néptánc is nagyon tetszett a közönségnek. Változatosságukkal, ügyes táncosaikkal, most is meghódítottak bennünket. A tanárok műsorszáma is jó hangulatot teremtett. A második felvonásban a felsősök szórakoztatták a hallgatóságot, ami a 6.a osztályosok Bohém Rapszódia énekével, Mácsik Konstantin nagyszerű zongorakíséretével kezdődött. A következő műsorszám a „Don Bosco Cirkusz” humoros előadásával idézte fel Don Bosco János életét és eseményeit. Az est fénypontja Nicholas Wiseman: Fabiola c. műve, amiben az őskeresztény kor legnagyobb szentjeit vonultatja fel, bemutatva egy kor csodálatos hitét és lelkesedését, amit Kriesch Tamásné Erzsike néni időt és energiát nem sajnálva álmodta színpadra. Óriási munka, hozzáértés, a gyereksereg ügyes mozgatása, szereplése árán készülhetett el ez a szép előadás. Köszönet mindenkinek, akik részt vettek a nézők szórakoztatásában, valamint az áldozatot vállaló szülőknek, akik finom házi készítésű szendvicseikkel és süteményeikkel várták a vendégeket. A jótékonysági est ismét szép példája volt a Don Bosco összefogásnak.
Jeneyné Soós Ildikó

Történelem verseny

Haza és Haladás Országos Történelemversenyen 7.helyezést ért el Berezvai Attila és Nagy Sebestyén párosa. Gratulálunk Nekik!
Zsiga Zita

Óvodásaink iskolában

November 18-án egy órás foglalkozásra jöttek iskolánkba a jövőre első osztályba készülődő gyerekek. Szent Erzsébet ünnepéhez kapcsolódva megismerkedtek életével, készítettek rózsát, hangszeres aláfestéssel énekeltek, játszottak. Annyira jól érezték magukat, hogy már legszívesebben nálunk maradtak volna.
Szebényi Enikő

Sportolóink elismerése

A Don Bosco iskola kiemelkedő tavalyi eredményei alapján 3 tanuló kapott elismerést a lerület vezetésétől: Kováts Kata, Czunyi Zsófia és Hertelendi Luca. Elismerésben részesült felkészítő tanáruk Szatmári Éva testnevelő is.
Aradi László

DÉLUTÁN

 • Futsal-focisuli

  Márkus Ákos testnevelőnk - válogatott futsal edzőnk - vezetésével a hét minden napján korosztályos bontásban foglalkozásokat tart tanítványainknak. Az edzéseken mindenki elsajátítja a labdarúgás alapjait. Várunk minden érdeklődő fiút és lányt is, aki komolyabban foglalkozna ezzel a sportággal, vagy csak szabadidős sportolóként szeretne focizni.

 • Akrobatikus Rock and Roll

  A foglalkozásokat a Grácia Művészeti Intézet oktatója, Vér Hajnalka tartja, heti két alkalommal, hétfőn és szerdán.

 • Néptánc

  Néptáncot elsőtól negyedik évfolyamig tanulnak gyermekeink. Tudásukat bemutatják például a Szent Mihály napokon, a Jótékonysági esten és a Vidámság napján. Ünnepeinket is sokszor színesítik előadásukkal. Iskolánk néptánctanára Gubik József 2000 óta vezeti az Újbudai Babszem Táncegyüttest.

  Tovább az Újbudai Babszem Táncegyüttes oldalára.

 • Művészeti Iskola

  Iskolánk helyet ad a tánc és képzőművészeti tagozatának, melyet a művészeti alapképzésben jeleskedő győri Grácia Művészeti Intézet gondoz. Az első évtől kezdve folyamatosan fejlesztjük a tehetséges gyermekeinket. Több pályázaton és versenyen is sikeresen vettünk részt. Ezek eredményeit a Grácia Art Don Bosco Facebook oldalán követhetik.

  Tovább a Grácia Művészeti Iskola oldalára vagy részletesebben olvasna az iskolában működő művészeti képzésről. Letölthető Grácia szórólap és beiratkozási lap.

 • Zeneiskola

  A zeneoktatást a Prima Primissima díjas Weiner Leó Zeneiskola tanárai biztosítják. Iskolánkban énekesiskola, zongora hegedő, cselló, furulya szakok működnek.

  Tovább a Weiner Leó Zeneiskola oldalára.

 • Oratórium

  A szalézi animátorok általában minden második péntekenként tartanak oratóriumot.

  Tovább az animátorok bemutatkozására.