DBlogo DB1 DB2

Kedves Szülők!

 • A járvány terjedésének megakadályozására az intézmény a következő intézkedéseket hozta.
 • Moldoványi Eszter veszi át Rőmer Glória pszichológusi feladatait. Fogadóórája szerdán 12-17 óráig, pénteken 9-14 óráig van. A konzultáción való részvételhez előzetes emailes időpontefgyeztetés szükséges. Az email címet az iskola portáján lehet elkérni.

Szeptember

Veni Sancte

Belekezdünk, Istennek hála végre látjuk egymást! Szeretettel köszöntjük kis elsőseinket és a végzős évfolyamot, az ismert körülmények miatt ők vettek részt a Veni Sanctén. Megemlékeztünk István és Antal atyáról, illetve a többi évfolyam iskolarádión keresztül kapott kis biztatást és áldást Henrik atyától. A "Jöjj Szentlélek..." most nagyon ránk fér, bizakodjunk!
fotó és szöveg Goda Richárd

Június-Augusztus

CSillagtábor

Az Albertfalvi Animátorok augusztus utolsó hetében fogadták a gyerekeket a Csillagtáborban, melynek központi helye az idén is az iskola volt. Sok Don Boscós diák vett részt a táborban, és a szervezők közül is a többség volt diákjaink közül került ki. A hét napjain különböző helyszínekre jutottak el, de az iskola udvarán is vidám órákat töltöttek, sok játékkal és szalézi lelkülettel élték meg a nyár utolsó hetét. Köszönjük szépen a kiváló szervezést és a fiatalos lendületet! A kép még a táborra való felkészülésen készült az animátorokról.
Aradi László

Korábbi képek

DÉLUTÁN

 • Futsal-focisuli

  Márkus Ákos testnevelőnk - válogatott futsal edzőnk - vezetésével a hét minden napján korosztályos bontásban foglalkozásokat tart tanítványainknak. Az edzéseken mindenki elsajátítja a labdarúgás alapjait. Várunk minden érdeklődő fiút és lányt is, aki komolyabban foglalkozna ezzel a sportággal, vagy csak szabadidős sportolóként szeretne focizni.

 • Akrobatikus Rock and Roll

  A foglalkozásokat a Grácia Művészeti Intézet oktatója, Vér Hajnalka tartja, heti két alkalommal, hétfőn és szerdán.

 • Néptánc

  Néptáncot elsőtól negyedik évfolyamig tanulnak gyermekeink. Tudásukat bemutatják például a Szent Mihály napokon, a Jótékonysági esten és a Vidámság napján. Ünnepeinket is sokszor színesítik előadásukkal. Iskolánk néptánctanára Gubik József 2000 óta vezeti az Újbudai Babszem Táncegyüttest.

  Tovább az Újbudai Babszem Táncegyüttes oldalára.

 • Művészeti Iskola

  Iskolánk helyet ad a tánc és képzőművészeti tagozatának, melyet a művészeti alapképzésben jeleskedő győri Grácia Művészeti Intézet gondoz. Az első évtől kezdve folyamatosan fejlesztjük a tehetséges gyermekeinket. Több pályázaton és versenyen is sikeresen vettünk részt. Ezek eredményeit a Grácia Art Don Bosco Facebook oldalán követhetik.

  Tovább a Grácia Művészeti Iskola oldalára vagy részletesebben olvasna az iskolában működő művészeti képzésről. Letölthető Grácia szórólap és beiratkozási lap.

 • Zeneiskola

  A zeneoktatást a Prima Primissima díjas Weiner Leó Zeneiskola tanárai biztosítják. Iskolánkban énekesiskola, zongora hegedő, cselló, furulya szakok működnek.

  Tovább a Weiner Leó Zeneiskola oldalára.

 • Oratórium

  A szalézi animátorok általában minden második péntekenként tartanak oratóriumot.

  Tovább az animátorok bemutatkozására.