DBlogo DB1 DB2

Kedves Szülők!

November

Matek siker

A Bolyai Matematika Csapatverseny körzeti fordulójában 8.b osztályos tanulóink 1. helyezést értek el és ezzel bejutottak az országos döntőbe. Büszkék vagyunk rátok!
Zoli bácsi

Október

Október 23.

Rendhagyó módon zajlott idei megemlékezésünk. Minden alsó tagozatos osztály saját tanítóival idézte fel az '56-os eseményeket, majd az oratóriumba látogatott, ahol egy kiállítás segítségével visszarepült 64 évet az időben. Korhű tárgyak, emlékek tették a gyerekek számára kézzel foghatóvá az 1956-os eseményeket.

Papírgyűjtés

Köszönjük a lelkes részvételt, melynek eredménye képpen 7,5 tonna papír gyűlt össze! Az eredmények:
1.A 382 KG (alsó II. helyezett)
1.B 215 KG
1.C 250 KG
2.A 224 KG
2.B 102 KG
2.C 353 KG
3.A 154 KG
3.B 111 KG
3.C 970 KG (I. helyezett)
4.A 373 KG (III. helyezett)
4.B 107 KG
4.C 157 KG
Felső tagozat
5.A 954 KG (I. helyezett)
5.B 170 KG
6.A 916 KG (II. helyezett)
6.B 364 KG
7.A 419 KG
7.B 329 KG
8.A 408 KG
8.B 512 KG (III. helyezett)

Szeptember

Veni Sancte

Belekezdünk, Istennek hála végre látjuk egymást! Szeretettel köszöntjük kis elsőseinket és a végzős évfolyamot, az ismert körülmények miatt ők vettek részt a Veni Sanctén. Megemlékeztünk István és Antal atyáról, illetve a többi évfolyam iskolarádión keresztül kapott kis biztatást és áldást Henrik atyától. A "Jöjj Szentlélek..." most nagyon ránk fér, bizakodjunk!
fotó és szöveg Goda Richárd

Június-Augusztus

CSillagtábor

Az Albertfalvi Animátorok augusztus utolsó hetében fogadták a gyerekeket a Csillagtáborban, melynek központi helye az idén is az iskola volt. Sok Don Boscós diák vett részt a táborban, és a szervezők közül is a többség volt diákjaink közül került ki. A hét napjain különböző helyszínekre jutottak el, de az iskola udvarán is vidám órákat töltöttek, sok játékkal és szalézi lelkülettel élték meg a nyár utolsó hetét. Köszönjük szépen a kiváló szervezést és a fiatalos lendületet! A kép még a táborra való felkészülésen készült az animátorokról.
Aradi László

Korábbi képek

DÉLUTÁN

 • Futsal-focisuli

  Márkus Ákos testnevelőnk - válogatott futsal edzőnk - vezetésével a hét minden napján korosztályos bontásban foglalkozásokat tart tanítványainknak. Az edzéseken mindenki elsajátítja a labdarúgás alapjait. Várunk minden érdeklődő fiút és lányt is, aki komolyabban foglalkozna ezzel a sportággal, vagy csak szabadidős sportolóként szeretne focizni.

 • Akrobatikus Rock and Roll

  A foglalkozásokat a Grácia Művészeti Intézet oktatója, Vér Hajnalka tartja, heti két alkalommal, hétfőn és szerdán.

 • Néptánc

  Néptáncot elsőtól negyedik évfolyamig tanulnak gyermekeink. Tudásukat bemutatják például a Szent Mihály napokon, a Jótékonysági esten és a Vidámság napján. Ünnepeinket is sokszor színesítik előadásukkal. Iskolánk néptánctanára Gubik József 2000 óta vezeti az Újbudai Babszem Táncegyüttest.

  Tovább az Újbudai Babszem Táncegyüttes oldalára.

 • Művészeti Iskola

  Iskolánk helyet ad a tánc és képzőművészeti tagozatának, melyet a művészeti alapképzésben jeleskedő győri Grácia Művészeti Intézet gondoz. Az első évtől kezdve folyamatosan fejlesztjük a tehetséges gyermekeinket. Több pályázaton és versenyen is sikeresen vettünk részt. Ezek eredményeit a Grácia Art Don Bosco Facebook oldalán követhetik.

  Tovább a Grácia Művészeti Iskola oldalára vagy részletesebben olvasna az iskolában működő művészeti képzésről. Letölthető Grácia szórólap és beiratkozási lap.

 • Zeneiskola

  A zeneoktatást a Prima Primissima díjas Weiner Leó Zeneiskola tanárai biztosítják. Iskolánkban énekesiskola, zongora hegedő, cselló, furulya szakok működnek.

  Tovább a Weiner Leó Zeneiskola oldalára.

 • Oratórium

  A szalézi animátorok általában minden második péntekenként tartanak oratóriumot.

  Tovább az animátorok bemutatkozására.