November

Egy novemberi eleji hétvégén a 6.B osztály családjai ismét az ősz színeibe öltözött Kamaraerdő ösvényein kirándultak. A tavalyihoz hasonló gyönyörű időben és jó hangulatban telt a délelőtt. A rövid alapozó túra után a réten a gyerekek izgalmas számháborúban tették próbára ügyességüket, a felnőttek kellemes beszélgetés közben élvezték a novemberi napsütést.
Szöveg: Virághalmy Balázsné

Október

Teszedd!

Öt nagy zsák szemetet gyűjtöttek össze a gyerekek 2 óra alatt a közeli játszótereken és a környező utcákban. Sajnos nagyon sok maradt és reméljük jövőre több osztálynak lesz lehetősége ebben részt venni. Idén a 4.c osztály vállalta az oroszlánrészt, de az 1.a osztály is segített nekik egy kicsit.
Szöveg és fotó: Soósné Németh Adrienne

Családi nap

A 4. b osztály október 2-án szombaton Biatorbágyon a Szent Anna Plébánián családi napon vett részt. Az osztályunkba járó diákok és testvéreik valamint szüleik jöttek el erre az eseményre. Volt közös játék, na és persze elmentünk egy kertbe, ahol kihelyezett környezetismeret órát tartott Magdi néni.
Szöveg és fotó: Vörös-Németh Rita

Szent Mihály-napi búcsú

Az égiek gyönyörű napsütéssel, a földi szervezők érdekes, változatos programokkal aranyozták be az idei Szent Mihály-napi búcsút. Szentmise, gulyásfőzés, imaóra, sok éneklés, fúvós térzene, bábelőadás, néptánc bemutató tette tartalmassá ezt a napot. A 6.B osztály családjai hagyományosan közösen vesznek részt az ünnepen, így történt ez most is. A közösen készített gulyás és a finomabbnál finomabb sütemények, a közös játék és a kötetlen beszélgetések mind hozzájárultak a jó hangulathoz.
Szöveg: Virághalmy Balázsné

A zene világnapja

Yehudi Menuhin kezdeményezésére 1975-ben az UNESCO október 1-jét A zene világnapjává nyilvánította. Ez alkalomból zenészeink - Jeney Ildikó tanárnő vezényletével - egy meglepetés "flashmobbal" készültek számunkra.
fotó: Makrai Ákos

Szeptember

Augusztus

Korábbi képek

DÉLUTÁN

 • Futsal-focisuli

  Márkus Ákos testnevelőnk - válogatott futsal edzőnk - vezetésével a hét minden napján korosztályos bontásban foglalkozásokat tart tanítványainknak. Az edzéseken mindenki elsajátítja a labdarúgás alapjait. Várunk minden érdeklődő fiút és lányt is, aki komolyabban foglalkozna ezzel a sportággal, vagy csak szabadidős sportolóként szeretne focizni.

 • Akrobatikus Rock and Roll

  A foglalkozásokat a Grácia Művészeti Intézet oktatója, Vér Hajnalka tartja, heti két alkalommal, hétfőn és szerdán.

 • Néptánc

  Néptáncot elsőtól negyedik évfolyamig tanulnak gyermekeink. Tudásukat bemutatják például a Szent Mihály napokon, a Jótékonysági esten és a Vidámság napján. Ünnepeinket is sokszor színesítik előadásukkal. Iskolánk néptánctanára Gubik József 2000 óta vezeti az Újbudai Babszem Táncegyüttest.

  Tovább az Újbudai Babszem Táncegyüttes oldalára.

 • Művészeti Iskola

  Iskolánk helyet ad a tánc és képzőművészeti tagozatának, melyet a művészeti alapképzésben jeleskedő győri Grácia Művészeti Intézet gondoz. Az első évtől kezdve folyamatosan fejlesztjük a tehetséges gyermekeinket. Több pályázaton és versenyen is sikeresen vettünk részt. Ezek eredményeit a Grácia Art Don Bosco Facebook oldalán követhetik.

  Tovább a Grácia Művészeti Iskola oldalára vagy részletesebben olvasna az iskolában működő művészeti képzésről. Letölthető Grácia szórólap és beiratkozási lap.

 • Zeneiskola

  A zeneoktatást a Prima Primissima díjas Weiner Leó Zeneiskola tanárai biztosítják. Iskolánkban énekesiskola, zongora hegedő, cselló, furulya szakok működnek.

  Tovább a Weiner Leó Zeneiskola oldalára.

 • Oratórium

  A szalézi animátorok általában minden második péntekenként tartanak oratóriumot.

  Tovább az animátorok bemutatkozására.