DBlogo DB1 DB2

Futsal hírek

Fantasztikus és egyben sikeres hétvégét töltöttek el Zágrábban, iskolánknak azon tanulói, akik a Cső-Montage Budapest Futsal Club színeiben rúgják a labdát. Az eredmények
U9 (5.hely) - Andréka Kristóf, Bittsánszky Benedek, Kiss Csaba, Major Domonkos, Papp-Kálmán Farkas, Szabó Csanád, Szente Márton, Zöldy Benedek;
U11 (5.hely) - Czunyi Márton, Gál Botond, Hermányi Bendegúz, Papp Ábel, Stéhli Bendegúz, Szikszai Zsombor, Tóth Barnabás;
U13 (2.hely) - Bokor Gergő, Dányi Gellért, Juhász Kristóf, Steiner Márk, Wagner Andor.
Testnevelőnk - Márkus Ákos, aki az iskolánkkal szorosan együttműködő klub vezetője is egyben -, elmesélte, hogy a gyermekek, az edzők, valamint az Őket elkísérő nagyszülők, szülők és testvérek is (77 fős volt a küldöttség) egy óriási sport és kultúrális élménnyel gazdagodtak a Horvát fővárosban.
Szívből gratulálunk neki és köszönjük, hogy most is öregbítették iskolánk jóhírnevét!

Ballagók Bankettje

Ballagás

Komolytalan ballagás

Az utolsó előtti tanítási napon volt a bolond ballagás.

tanár-diák mérkőzés

Szép kezdéssel a diákok voltak előnyben, de a végén a tanárok csapata nyert. Izgalmas meccs volt.

Vidámság napja

A változatos programok egyike az ugrálóvár volt, melyet Újbuda Önkormányzata támogatásával sikerült megvalósítanunk.

Kerületi helytörténeti verseny

Megemlékezés a nemzeti Összetartozás napjáról

Hagyományosan a volt és jelenlegi diákjaink műsorával emlékeztünk meg az elszakított országrészekről, a trianoni tragédiáról.

Rajz és történelem budapesti eredményhírdetés

A komplex eredményhírdetésen voltak diákjaink és felkészítő tanáraik a budapesti fordulón elért szép eredmények után.

Szent László év

A Szent László évhez kötődő rajzverseny eredményhírdetésén készült kép.

Csukás István

Június 1-jén rendhagyó Irodalomórán vehettek részt 4. és 5. osztályos tanulóink, melyet Csukás István tartott nekik. A gyerekeknek rengeteg kérdésük volt az íróhoz, aki fiatalos lendülettel és töretlen derűvel állta az özönt. Többek között megtudthattuk, hogy "Pista bácsi" kedvenc karaktere Gombóc Artúr, illetve, hogy Mirr-Murr, a macska alkját már egész fiatalon megálmodta, és már az első gyerkeknek szóló könyvében is szerepel. A különleges irodalomórát dedikálás zárta, ahol mindenki aláírathatta kedvenc Csukás István könyvét.

DÉLUTÁN

 • Futsal-focisuli

  Márkus Ákos testnevelőnk - válogatott futsal edzőnk - vezetésével a hét minden napján korosztályos bontásban foglalkozásokat tart tanítványainknak. Az edzéseken mindenki elsajátítja a labdarúgás alapjait. Várunk minden érdeklődő fiút és lányt is, aki komolyabban foglalkozna ezzel a sportággal, vagy csak szabadidős sportolóként szeretne focizni.

 • Akrobatikus Rock and Roll

  A foglalkozásokat a Grácia Művészeti Intézet oktatója, Vér Hajnalka tartja, heti két alkalommal, hétfőn és szerdán.

 • Néptánc

  Néptáncot elsőtól ötödik évfolyamig tanulnak gyermekeink. Tudásukat bemutatják például a Szent Mihály napokon, a Jótékonysági esten és a Vidámság napján. Ünnepeinket is sokszor színesítik előadásukkal. Iskolánk néptánctanára Gubik József 2000 óta vezeti az Újbudai Babszem Táncegyüttest.

  Tovább az Újbudai Babszem Táncegyüttes oldalára.

 • Művészeti Iskola

  Iskolánk helyet ad a tánc és képzőművészeti tagozatának, melyet a művészeti alapképzésben jeleskedő győri Grácia Művészeti Intézet gondoz. Az első évtől kezdve folyamatosan fejlesztjük a tehetséges gyermekeinket. Több pályázaton és versenyen is sikeresen vettünk részt. Ezek eredményeit a Grácia Art Don Bosco Facebook oldalán követhetik.

  Tovább a Grácia Művészeti Iskola oldalára vagy részletesebben olvasna az iskolában működő művészeti képzésről.

 • Zeneiskola

  A zeneoktatást a Prima Primissima díjas Weiner Leó Zeneiskola tanárai biztosítják. Iskolánkban énekesiskola, zongora hegedő, cselló, furulya szakok működnek.

  Tovább a Weiner Leó Zeneiskola oldalára.

 • Oratórium

  A szalézi animátorok általában minden második péntekenként tartanak oratóriumot.

  Tovább az animátorok bemutatkozására.