DBlogo DB1 DB2

Kedves Szülők! Március 16-tól az iskola egyéni tanrendben működik.
Az órarendet és a tananyagokat itt találhatják.

Az iskola digitáli munkarendben működik a tanév végéig. Egyéni konzultációkra 2020. június 2-tól van lehetőség a szaktanárral egyeztetett időpontokban.
Hálásan köszönjük minden kollégánknak, a pedagógusoknak, munkatársainknak, diákunknak és a kedves Szülőknek a távoktatásban, a digitális munkarendben tanúsított kreatív, lelkes és felelősségteljes munkáját!
Továbbra is vigyázzunk magunkra és egymásra!
Imádkozzunk egy szívvel, egy lélekkel a jóságos és irgalmas Istenhez! Kérjük az Ő kegyelmét, áldását életünkre!
Sédyné Esztergár Klára
igazgató

Április

Grácia Művészeti Iskola

Haszon Anna 6.b

Maradj otthon

Igy is lehet sakkozni.
Plot Gabi néni (1.a)

Online oktatás

Egy példa a dolgozatra.
Plot Gabi néni (1.a)

Március

Március 15.

„Együtt dobban a szív, s benne dobban a szó: Magyarnak lenni, igenis jó!...”
Márc. 15-i ünnepségünk elmaradt, helyette iskolarádión keresztül tartottuk a megemlékezést minden osztály a saját termében. A 3. és 4. évfolyam előtte felvette a verseket, énekeket, majd lejátszottuk azokat a tanulóknak. A kép a könyvtárban, a rögtönzött "stúdióban" készült.
Szebényi Enikő

Korábbi képek

DÉLUTÁN

 • Futsal-focisuli

  Márkus Ákos testnevelőnk - válogatott futsal edzőnk - vezetésével a hét minden napján korosztályos bontásban foglalkozásokat tart tanítványainknak. Az edzéseken mindenki elsajátítja a labdarúgás alapjait. Várunk minden érdeklődő fiút és lányt is, aki komolyabban foglalkozna ezzel a sportággal, vagy csak szabadidős sportolóként szeretne focizni.

 • Akrobatikus Rock and Roll

  A foglalkozásokat a Grácia Művészeti Intézet oktatója, Vér Hajnalka tartja, heti két alkalommal, hétfőn és szerdán.

 • Néptánc

  Néptáncot elsőtól negyedik évfolyamig tanulnak gyermekeink. Tudásukat bemutatják például a Szent Mihály napokon, a Jótékonysági esten és a Vidámság napján. Ünnepeinket is sokszor színesítik előadásukkal. Iskolánk néptánctanára Gubik József 2000 óta vezeti az Újbudai Babszem Táncegyüttest.

  Tovább az Újbudai Babszem Táncegyüttes oldalára.

 • Művészeti Iskola

  Iskolánk helyet ad a tánc és képzőművészeti tagozatának, melyet a művészeti alapképzésben jeleskedő győri Grácia Művészeti Intézet gondoz. Az első évtől kezdve folyamatosan fejlesztjük a tehetséges gyermekeinket. Több pályázaton és versenyen is sikeresen vettünk részt. Ezek eredményeit a Grácia Art Don Bosco Facebook oldalán követhetik.

  Tovább a Grácia Művészeti Iskola oldalára vagy részletesebben olvasna az iskolában működő művészeti képzésről. Letölthető Grácia szórólap és beiratkozási lap.

 • Zeneiskola

  A zeneoktatást a Prima Primissima díjas Weiner Leó Zeneiskola tanárai biztosítják. Iskolánkban énekesiskola, zongora hegedő, cselló, furulya szakok működnek.

  Tovább a Weiner Leó Zeneiskola oldalára.

 • Oratórium

  A szalézi animátorok általában minden második péntekenként tartanak oratóriumot.

  Tovább az animátorok bemutatkozására.