Szeptember

NEK a Don Boscóban

Intézményünk a maga módján csatlakozott a Nemzetközi Eucharisztikus Kongresszus programjaihoz. A felső tagozatosok részére egy Szentségimádást rendeztünk a Tempolmban. Az alsósok és a nagycsoportosok pedig egy rövid, éneklős körmeneten vettek részt, ahol az Eucharisztiát hordoztuk körbe a környező utcákon.
fotó: Bidló Zsuzsa

NEK mise

Az Albertfalvi Don Boscóból több, mint 60 fő vett részt a Nemzetközi Eukarisztikus Kongresszes nyitó szentmiséjén a Hősök terén. Az elsőáldozók soraiban is szép számmal felfedezhetők voltak tanulóink.
fotó: Goda Richárd

Venti Sancte

Különleges tanévet kezdett szeptember 1-jén iskolánk mintegy ötszáz diákja, hiszen ebben az évben fogjuk ünnepelni fennállásunk 30 éves évfordulóját. Változatos programokkal készülünk a jubileumra, melyek megrendezésének reméljük, idén már nem lesz akadálya.

Augusztus

Csillagtábor 2021

Mint minden évben, idén is megrendezésre került a Csillagtábor az Albertfalvi Szalézi Animátorok szervezésében. Az előző évekhez hasonlóan, idén is rengeteg újdonság várta a gyerekeket. Az idei táborban a vándorcsillagcsoporton túl megjelent még két „altábor” is, melyek keretein belül, egy nagy csapatot két, korosztályok szerint csoportosított alcsapat tett ki. Ennek köszönhetően idén még jobban a gyerekek igényeihez, képességeihez tudtok igazítani a tábor programját. Olvasom

Korábbi képek

DÉLUTÁN

 • Futsal-focisuli

  Márkus Ákos testnevelőnk - válogatott futsal edzőnk - vezetésével a hét minden napján korosztályos bontásban foglalkozásokat tart tanítványainknak. Az edzéseken mindenki elsajátítja a labdarúgás alapjait. Várunk minden érdeklődő fiút és lányt is, aki komolyabban foglalkozna ezzel a sportággal, vagy csak szabadidős sportolóként szeretne focizni.

 • Akrobatikus Rock and Roll

  A foglalkozásokat a Grácia Művészeti Intézet oktatója, Vér Hajnalka tartja, heti két alkalommal, hétfőn és szerdán.

 • Néptánc

  Néptáncot elsőtól negyedik évfolyamig tanulnak gyermekeink. Tudásukat bemutatják például a Szent Mihály napokon, a Jótékonysági esten és a Vidámság napján. Ünnepeinket is sokszor színesítik előadásukkal. Iskolánk néptánctanára Gubik József 2000 óta vezeti az Újbudai Babszem Táncegyüttest.

  Tovább az Újbudai Babszem Táncegyüttes oldalára.

 • Művészeti Iskola

  Iskolánk helyet ad a tánc és képzőművészeti tagozatának, melyet a művészeti alapképzésben jeleskedő győri Grácia Művészeti Intézet gondoz. Az első évtől kezdve folyamatosan fejlesztjük a tehetséges gyermekeinket. Több pályázaton és versenyen is sikeresen vettünk részt. Ezek eredményeit a Grácia Art Don Bosco Facebook oldalán követhetik.

  Tovább a Grácia Művészeti Iskola oldalára vagy részletesebben olvasna az iskolában működő művészeti képzésről. Letölthető Grácia szórólap és beiratkozási lap.

 • Zeneiskola

  A zeneoktatást a Prima Primissima díjas Weiner Leó Zeneiskola tanárai biztosítják. Iskolánkban énekesiskola, zongora hegedő, cselló, furulya szakok működnek.

  Tovább a Weiner Leó Zeneiskola oldalára.

 • Oratórium

  A szalézi animátorok általában minden második péntekenként tartanak oratóriumot.

  Tovább az animátorok bemutatkozására.