Kedves Szülők!

Kedves Szülők! Az iskola Savio Alapítványa nevében hálásan fogadunk és köszönünk minden 1%-os felajánlást!

Április

Birtokba vesszük az iskolakertet

Végre kitavaszodott és a diákok elkezdhették a munkát az iskolakertben. A képen a 2.b osztály készül a palánták elültetésére. A kert megvalósításában a a Savio Alapítvány nyújtott segítséget. Ezt a kültéri tantermet a felsős oszályok is használhatják különböző órákon.
szöveg: Aradi László, fénykép Nagyné Domonkos Judit

Március

Karantén

Az iskolai oktatás szünetelt a karantén miatt.

Február

Farsang

Alig vártuk, hogy végre farsangolhassunk! Nemcsak a finomságok miatt, hanem mert közösen mókázhattunk: kvíz- és ügyességi játékokkal. A 4.a-ban a legnépszerűbb a vaníliáskarika "vadászat" és a "papírfelezős tánc" volt.
Fénykép és szöveg: Debreiné Tóth Annamária

Január

December

November

Október

Szeptember

Június-Augusztus

Korábbi képek

DÉLUTÁN

 • Futsal-focisuli

  Márkus Ákos testnevelőnk - válogatott futsal edzőnk - vezetésével a hét minden napján korosztályos bontásban foglalkozásokat tart tanítványainknak. Az edzéseken mindenki elsajátítja a labdarúgás alapjait. Várunk minden érdeklődő fiút és lányt is, aki komolyabban foglalkozna ezzel a sportággal, vagy csak szabadidős sportolóként szeretne focizni.

 • Akrobatikus Rock and Roll

  A foglalkozásokat a Grácia Művészeti Intézet oktatója, Vér Hajnalka tartja, heti két alkalommal, hétfőn és szerdán.

 • Néptánc

  Néptáncot elsőtól negyedik évfolyamig tanulnak gyermekeink. Tudásukat bemutatják például a Szent Mihály napokon, a Jótékonysági esten és a Vidámság napján. Ünnepeinket is sokszor színesítik előadásukkal. Iskolánk néptánctanára Gubik József 2000 óta vezeti az Újbudai Babszem Táncegyüttest.

  Tovább az Újbudai Babszem Táncegyüttes oldalára.

 • Művészeti Iskola

  Iskolánk helyet ad a tánc és képzőművészeti tagozatának, melyet a művészeti alapképzésben jeleskedő győri Grácia Művészeti Intézet gondoz. Az első évtől kezdve folyamatosan fejlesztjük a tehetséges gyermekeinket. Több pályázaton és versenyen is sikeresen vettünk részt. Ezek eredményeit a Grácia Art Don Bosco Facebook oldalán követhetik.

  Tovább a Grácia Művészeti Iskola oldalára vagy részletesebben olvasna az iskolában működő művészeti képzésről. Letölthető Grácia szórólap és beiratkozási lap.

 • Zeneiskola

  A zeneoktatást a Prima Primissima díjas Weiner Leó Zeneiskola tanárai biztosítják. Iskolánkban énekesiskola, zongora hegedő, cselló, furulya szakok működnek.

  Tovább a Weiner Leó Zeneiskola oldalára.

 • Oratórium

  A szalézi animátorok általában minden második péntekenként tartanak oratóriumot.

  Tovább az animátorok bemutatkozására.