Régészet napja

Az 5.b osztállyal a Régészet Napján ellátogattunk a Magyar Nemzeti Múzeumba, a Seuso-kincs kiállításra. Izgalmas csapatversenyen vehettünk részt, és végül mindenki megajándékozta előkelő római vendégét!
Kép és szöveg: Tátrainé Winkler Mónika

VIDÁMSÁG NAPJA

Remek és tényleg vidám nap áll mögöttünk. Jó így (is) látni a diákságot. Mindenki kipróbálhatta magát a sok-sok ügyességi játékban. Élvezetes Bosco-kupa döntő és örömfoci színesítette a délelőttöt. Hálásak vagyunk a szülőknek a rengeteg finomságért és a tevékeny közreműködésért. A bevételből szépülni, megújulni fog iskolánk könyvtára. Csabi atyának szintén köszönet, aki idén is örömmel vállalta el a zárószentmisét. Gyönyörű időben tölthettünk el együtt egy tartalmas napot. DEO GRATIAS!
Kép és szöveg: Farkas Johanna és Makrai Ákos

FOCIS SIKER A LÁNYOKKAL IS

A fiúk után a lányok mutatták meg végül, mit tudnak a kerületi futsal bajnokságban. A hibátlan őszi mérleg után most egy vereség is belefért (a győzelmek mellett), az összkép így is fantasztikus. Lánycsapatunk bajnok lett, ARANYÉRMES! A mai sikerkovácsok: Dévai Zsófi (Ő lett a gólkirálynő is!), Pál Viola, Sükösd Abigél, Farkas Blanka, Fazekas Lili, Murányi Maja, Jeruska Viki, Nemes Elena. Nagy gratuláció a csapatnak! A megbízott kísérő/edző időnkénti harsány instrukcióit is ügyesen kezelték/fogadták meg a hölgyek. Büszkék vagyunk Rátok!
Kép és szöveg: Makrai Ákos

Savio- és szakmai díjak

A Savio Szent Domonkos misén szoktunk elismerni a diákok és felnőttek munkáját különböző díjakkal. A képen a boldog díjazottak. Név szerint:
DON BOSCO-díj: ZIMÁNYINÉ SOVÁNY TÍMEA
RUA MIHÁLY-DÍJ: DESSEWFFY MÁRIA
SAVIO SZENT DOMONKOS-díj: FARKAS BLANKA, MOLNÁR-EDŐCS EMMA és NÁDOR ZSIGMOND
GARELLI BERTALAN-díj VARGA VINCE
II. JÁNOS PÁL PÁPA-díj GERTHEIS SÁRA
ÖVEGES JÓZSEF-díj TÓTH-OBORNI DOROTTYA
SÍK SÁNDOR-díj GÁSPÁR EMESE
SINKOVITS IMRE-díj FENYÁK RÉKA
GÁRDONYI GÉZA-díj SIPOS FRUZSINA
Báró WESSELÉNYI MIKLÓS-díj DÉVAI ZSÓFIA
Kép Goda Richárd, szöveg: Aradi László

Mindszenty zarándoklat

A korai kelés és vonatozás, majd rövid ima után frissen indult lelkes kis csapatunk a szobi vasútállomásról Esztergom felé, hogy részt vegyen a Bazilikában a Mindszenty bíboros boldoggá avatásáért bemutatott szentmisén. A gondviselés minden formában támogatta utunkat: gyönyörű tavaszi napsütésben, csodálatos természeti környezetben, technikai problémák nélkül érkeztünk meg úticélunkhoz. A szentmise felemelő élményt nyújtott, jó volt látni sok zarándoktársunkat és érezni a közös imádkozás erejét. A visszaúthoz az imán túl az alapítvány jóvoltából egy finom pizza is erőt adott, így hasonló körülmények között, vidáman érkeztünk Szobra, és szálltunk vonatra. Fáradtan, de a nap élményeivel bőségesen gazdagodva érkeztünk haza, mindannyian ugyanarra gondolva: jövőre is nekivágunk!
Kép és szöveg: Virághalmy Mónika

Gyorslinkek

ajánljuk


Bízd rá magad


Nagytétényi KAT+ esték

DÉLUTÁN

 • Futsal-focisuli

  Márkus Ákos - válogatott futsal edző - szervezésében a Futsal Akadémiával szerződésben a hét minden napján korosztályos bontásban foglalkozásokat tart tanítványainknak. Az edzéseken mindenki elsajátítja a labdarúgás alapjait. Várunk minden érdeklődő fiút és lányt is, aki komolyabban foglalkozna ezzel a sportággal, vagy csak szabadidős sportolóként szeretne focizni.

 • Akrobatikus Rock and Roll

  A foglalkozásokat a Grácia Művészeti Intézet oktatója, Vér Hajnalka tartja, heti két alkalommal, hétfőn és szerdán.

 • Néptánc

  Néptáncot elsőtól negyedik évfolyamig tanulnak gyermekeink. Tudásukat bemutatják például a Szent Mihály napokon, a Jótékonysági esten és a Vidámság napján. Ünnepeinket is sokszor színesítik előadásukkal. Iskolánk néptánctanára Gubik József 2000 óta vezeti az Újbudai Babszem Táncegyüttest.

  Tovább az Újbudai Babszem Táncegyüttes oldalára.

 • Művészeti Iskola

  Iskolánk helyet ad a tánc és képzőművészeti tagozatának, melyet a művészeti alapképzésben jeleskedő győri Grácia Művészeti Intézet gondoz. Az első évtől kezdve folyamatosan fejlesztjük a tehetséges gyermekeinket. Több pályázaton és versenyen is sikeresen vettünk részt. Ezek eredményeit a Grácia Art Don Bosco Facebook oldalán követhetik.

  Tovább a Grácia Művészeti Iskola oldalára vagy részletesebben olvasna az iskolában működő művészeti képzésről. Letölthető Grácia szórólap és beiratkozási lap.

 • Zeneiskola

  A zeneoktatást a Prima Primissima díjas Weiner Leó Zeneiskola tanárai biztosítják. Iskolánkban énekesiskola, zongora hegedő, cselló, furulya szakok működnek.

  Tovább a Weiner Leó Zeneiskola oldalára.

 • ALFA Animátorok

  A szalézi animátorok csillagtábort szerveznek augusztusban, rendezvényeinkere szívesen jönnek, például a Vidámság napján ők szokták az állomásokon a játékokat levezetni.

  Tovább az animátorok bemutatkozására.