Május

Öregdiák találkozó

Rengeteg régi, kedves diákunk eljött a remekül szervezett találkozóra, elképesztő volt a hangulat. Köszönjük a szuper helytállást, szeretetet tanárainknak, technikai dolgozóinknak! Külön köszönjük öregdiákjaink színvonalas műsorát, a fotózást, a sok jó ötletet! Reméljük, hamarosan újra találkozunk!
Photó Makrai Ákos, szöveg: Goda Richárd

Opera

Május 7-én a Magyar Állami Operaház Eiffel Műhelyházába látogattunk el, ahol Ránki György: Pomádé király új ruhája című gyermekopera kápráztatta el az 5. b osztályt. A szellemes szövegkönyvre komponált művet a zeneszerző sziporkázó zenei tréfáival mutatta be, görbe tükröt tartva a királyi udvar képmutató világa elé.
Fotó és szöveg: Jeneyné Soós Ildikó

Savio és szakmai díjasok

Gratulálunk tehetséges, kiváló tanítványainknak, és idei Don Bosco díjasunknak, Bécsi Katalinnak, akik követendő példaként állnak a fiatalok előtt! Újra méltó környezetben zajlott a díjkiosztó is, visszatérve a hagyományokhoz. A három Savio-díjas diák: Gerő Boróka, Dányi Dorottya és Vidnyánszky Klára. További díjazottak: Haszon Anna (művészeti és irodalmi), Haider Gergely (tudományos), Lieb Júlianna (nyelvi), Ribárik Sára (hitélet), Márkus Fanni és Tóth Barnabás (sport)
Fotó: Goda Richár, szöveg Goda Richárd, Aradi László

Színház

Nagy élmény volt a hatodik évfolyam számára az Egri csillagok 50. jubileumi előadása a Nemzetiben. Találkoztunk egykori diákunkkal is. Haszon Ákos korábban Hegedűs hadnagy fiát alakította a darabban, így a végén őt is színpadra szólították. Előadás után Sárközi és Mekcsey kedvesen fotózkodott velünk. Hát ilyenek ezek az egri hősök.
Fotó és szöveg: Makrai Ákos

Anyák napi ünnepség

Május első hétfőjén és keddjén az alsósok rövid műsor keretében ünnepelték az édesanyákat és nagymamákat. Először néptáncbemutatót tartottak az év folyamán tanult táncokból, ezután pedig versekkel, énekekkel köszöntötték őket.

Bosco-kupa

Két év szünet után tudjuk újra feltámasztani a Bosco-kupa hagyományát, amit már az egész év folyamán nagyon vártak a gyerekek. Igzalmas meccsekkel teli bajnokságra számítunk!

Április

Március

Február

Január

December

November

Október

Szeptember

Augusztus

Korábbi képek

DÉLUTÁN

 • Futsal-focisuli

  Márkus Ákos testnevelőnk - válogatott futsal edzőnk - vezetésével a hét minden napján korosztályos bontásban foglalkozásokat tart tanítványainknak. Az edzéseken mindenki elsajátítja a labdarúgás alapjait. Várunk minden érdeklődő fiút és lányt is, aki komolyabban foglalkozna ezzel a sportággal, vagy csak szabadidős sportolóként szeretne focizni.

 • Akrobatikus Rock and Roll

  A foglalkozásokat a Grácia Művészeti Intézet oktatója, Vér Hajnalka tartja, heti két alkalommal, hétfőn és szerdán.

 • Néptánc

  Néptáncot elsőtól negyedik évfolyamig tanulnak gyermekeink. Tudásukat bemutatják például a Szent Mihály napokon, a Jótékonysági esten és a Vidámság napján. Ünnepeinket is sokszor színesítik előadásukkal. Iskolánk néptánctanára Gubik József 2000 óta vezeti az Újbudai Babszem Táncegyüttest.

  Tovább az Újbudai Babszem Táncegyüttes oldalára.

 • Művészeti Iskola

  Iskolánk helyet ad a tánc és képzőművészeti tagozatának, melyet a művészeti alapképzésben jeleskedő győri Grácia Művészeti Intézet gondoz. Az első évtől kezdve folyamatosan fejlesztjük a tehetséges gyermekeinket. Több pályázaton és versenyen is sikeresen vettünk részt. Ezek eredményeit a Grácia Art Don Bosco Facebook oldalán követhetik.

  Tovább a Grácia Művészeti Iskola oldalára vagy részletesebben olvasna az iskolában működő művészeti képzésről. Letölthető Grácia szórólap és beiratkozási lap.

 • Zeneiskola

  A zeneoktatást a Prima Primissima díjas Weiner Leó Zeneiskola tanárai biztosítják. Iskolánkban énekesiskola, zongora hegedő, cselló, furulya szakok működnek.

  Tovább a Weiner Leó Zeneiskola oldalára.

 • Oratórium

  A szalézi animátorok általában minden második péntekenként tartanak oratóriumot.

  Tovább az animátorok bemutatkozására.