Nyílt nap leendő első osztályos gyermekek szüleinek

Szeretettel várunk minden kedves érdeklődőt nyílt napunkon!
Időpont: 2023. november 29., szerda
Program:
8.00-9.00: Tájékoztató az iskoláról
9.00-12.00: Nyílt órák
Az órákra az alábbi táblázatban lehet regisztrálni. Kérjük, hogy az órák zavartalanságának érdekében egy idősávban csak egy órára regisztráljanak, előre is köszönjük!

2. óra

Zimányiné Sovány Tímea, 1.c

Írás

Regisztráció

Simor Ágnes, 2.a

Matematika

Regisztráció

Kelemen Magdolna, 4.b

Matematika

Regisztráció

3. óra

Soósné Németh Adrienne, 2.c

Olvasás

Regisztráció

Szebényi Enikő, 4.c

Nyelvtan

Regisztráció

Kovács Zoltán, 3.a

Matematika

Regisztráció

4. óra

Vörös – Németh Rita – Farkas Johanna, 1.a

Testnevelés

Tornaterem

Regisztráció

 

Ovisok közös miséje

Az idei nevelési évben második alkalommal vettünk részt szentmisén a Szent Lipót templomban.
Fotó és szöveg: Géczy Boglárka

Márton nap az óvódában

November 10-én óvodánkban már hagyománnyá vált a Szent Márton életéhez kapcsolódó megemlékezés. Idén a Halacska csoport közössége dramatikus játék keretében mutatta be a szent példaértékű életét. Lámpásos felvonulással zártuk ünnepünket.
Szöveg és kép: Bágyi Eszter, Sikora Anita

EK adományok

Sokan segítették az Erzsébet-Katalin bál opcionális belépőjével, azaz valamilyen tartós élelmiszerrel a templomi gyűjtést. A bál utáni első iskolai napon a 7.a osztály vette az irányt a plébánia felé az összegyűjtött adományokkal. Hálásan köszönjük a szülőknek, diákoknak a törődést.
Kép: Pohlingerné Fábián Bernadett, szöveg: Aradi László

Erzsébet-Katalin bál

A nyolcadikosok csodálatos keringőjével vette kezdetét az idei EK bálunk. A nyitótáncot Szatmári Éva tanárnőnek köszönhetjük. A bál után jött a szokásos buli, itt DJ Bobónak, volt tanítványunknak tartozunk hálával, aki remekül menedzselte a zenei részt. Szuper volt az 5.a büféje és a 6.b játszóháza is. Kollégáinknak is köszönet a kitartásért és az aktív részvételért!
Kép és szöveg: Goda Richárd

Erzsébet nap az oviban

Árpádházi Szent Erzsébet naphoz közeledve ovisaink dramatikus játék keretében ismerkedhettek meg közelebbről szentünk életével
Kép és szöveg: Géczy Boglárka

Junior nyelvvizsga

Egy esős kedden indultunk a szokásos Origo nyelvvizsgára. Bár némelyik tekintet nem felhőtlen, ezt a közelgő vizsga javára írjuk. Elsődleges céljaink voltak a vizsgarutin megszerzése, a rendszeres készülés, amellyel a vizsgáig vezető út van kikövezve. Mindenki ügyesen vizsgázott és jól szerepelt, a gyerekek bájosan izgultak és az alkalomhoz méltól jelentek meg. A németes különítmény egy nappal később volt ugyanitt.
Kép és szöveg: Aradi László

Segíts Falra mászni

A Jótékonysági est bevételét az alagsori tornaszoba 6 méter hosszú mászófalára szeretnénk fordítani. A tervezett mászófal (a képhez hasonló) 2,5 méter magas és oldalirányú mozgásra alkalmas. Rengeteg kiegészítő játék és módszertani ötlet van hozzá. Amikor nem használjuk, akkor az előtte lévő szivacs felhajtásával lezárható. Köszönjük, ha segíti gyermekeit falra mászni az iskolában.
szöveg: Aradi László

iskolanyitogató

Szent Erzsébet legandája elevenedett meg az iskolanyitogató foglalkozásokon. A képen éppen Erzsébet szoknyájában változatak át a kenyerek rózsává. Emellett még három másik tevékenységbe is bekapcsolódhattak az ide látogató iskolásjelöltek, de a legjobb az iskolanyitogatóban, hogy semmi sem kötelező.
Fotó: Pohlingerné Fábián Bernadett, szöveg: Aradi László

Gyorslinkek

ajánljuk


Bízd rá magad


Nagytétényi KAT+ esték

DÉLUTÁN

 • Futsal-focisuli

  Márkus Ákos - válogatott futsal edző - szervezésében a Futsal Akadémiával szerződésben a hét minden napján korosztályos bontásban foglalkozásokat tart tanítványainknak. Az edzéseken mindenki elsajátítja a labdarúgás alapjait. Várunk minden érdeklődő fiút és lányt is, aki komolyabban foglalkozna ezzel a sportággal, vagy csak szabadidős sportolóként szeretne focizni.

 • Akrobatikus Rock and Roll

  A foglalkozásokat a Grácia Művészeti Intézet oktatója, Vér Hajnalka tartja, heti két alkalommal, hétfőn és szerdán.

 • Néptánc

  Néptáncot elsőtól negyedik évfolyamig tanulnak gyermekeink. Tudásukat bemutatják például a Szent Mihály napokon, a Jótékonysági esten és a Vidámság napján. Ünnepeinket is sokszor színesítik előadásukkal. Iskolánk néptánctanára Gubik József 2000 óta vezeti az Újbudai Babszem Táncegyüttest.

  Tovább az Újbudai Babszem Táncegyüttes oldalára.

 • Művészeti Iskola

  Iskolánk helyet ad a tánc és képzőművészeti tagozatának, melyet a művészeti alapképzésben jeleskedő győri Grácia Művészeti Intézet gondoz. Az első évtől kezdve folyamatosan fejlesztjük a tehetséges gyermekeinket. Több pályázaton és versenyen is sikeresen vettünk részt. Ezek eredményeit a Grácia Art Don Bosco Facebook oldalán követhetik.

  Tovább a Grácia Művészeti Iskola oldalára vagy részletesebben olvasna az iskolában működő művészeti képzésről. Letölthető Grácia szórólap és beiratkozási lap.

 • Zeneiskola

  A zeneoktatást a Prima Primissima díjas Weiner Leó Zeneiskola tanárai biztosítják. Iskolánkban énekesiskola, zongora hegedő, cselló, furulya szakok működnek.

  Tovább a Weiner Leó Zeneiskola oldalára.

 • Oratórium

  A szalézi animátorok csillagtábort szerveznek augusztusban, rendezvényeinkere szívesen jönnek, például a Vidámság napján ők szokták az állomásokon a játékokat levezetni.

  Tovább az animátorok bemutatkozására.