Események, életképek az óvoda életéből

Amigurumi

A Halacska csoport szüleitől kapták ajándékba ezt az akváriumot. A karantén alatt szorgalmasan horgoltak a kedves anyukák, most az új kiscsoportosaink ámulva csodálják minden nap, az óvónénikkel együtt! Szívből köszönjük a szülők keze munkáját!
Bágyi Eszter

Magyar népmese hete

Hagyománnyá vált óvodánkban a Magyar Népmese hete. Szívünkhöz nagyon közel áll, örömmel ismertettük meg a gyerekekkel a magyar népmeséket korosztályuknak megfelelően. A héten az Aranyszóló pintyőke várta, segítette a csoportokat a játékos erő- és tudáspróbán, a népmesei toto helyes megfejtésében is. Az óvodapedagógusok sok szép mesével, színezőkkel örvendeztették meg a gyerekeket.
Sikora Anita

Udvari játék

A szép napsütéses időben örömmel játszanak a gyerekek az óvoda udvarán.

Udvari játék

Kedvenc helyszínük a homokozó, mászóka.

Itt a farsang, áll a bál

Kicsik, nagyok legnagyobb örömére elérkezett a várva várt farsang napja. Jelmezbe bújt minden gyermek és felnőtt. Játékokkal, vidám dalokkal, mondókákkal búcsúztattuk közösen a telet.
Sikora Anita

A farsangi ceruzatekerős verseny

Ezt én festettem...

Ember készül só-lisz gyurmából

Testnevelés foglalkozás

Projektzáró testnevelés foglalkozásra látogattak iskolánk tanítói. A Tünde néni vezette foglalkozáson a gyerekek nagyon ügyesen használtálk a babzsákot és a padokon is bemutattás egyensúlyozó tudásukat.

Tündérekkel játszottunk

Gyönyörű házakat építünk

Ügyesek vagyunk, mint Don Bosco